Wijzenbeek: “Wij creëerden gewoon net meer kansen”

De heren van SCHC hadden gisteren een goede dag, want de ploeg van Pim Wijzenbeek won thuis met 2-1 van Pinoké. Deze zege betekende de eerste drie punten voor het team uit Bilthoven.

“Het was een hele mooie wedstrijd met veel strijd. Twee ploegen die best wel veel creëerden. Aan twee kanten zijn er zo’n twaalf strafcorners gehaald en wij hebben net wat meer kansen weten te creëren. Uiteindelijk een verdiende overwinning,” aldus SCHC-coach Wijzenbeek.

Ondanks dat Stichtsche al weken met de rode lantaarn rondloopt had Wijzenbeek wel verwacht dat ze gingen winnen gistermiddag. Met name de lange voorbereiding en de goede oefenreeks heeft de ploeg goed gedaan. “Het ons niet aan komen waaien, we hebben er gewoon heel hard voor gewerkt.”

De eerste overwinning smaakt natuurlijk naar meer. “We bekijken gewoon elke zondag zoals elke andere wedstrijd. We zullen de punten binnen moeten harken. Ik denk dat het zeker heel spannend gaat worden.”

Wijzenbeek is er van overtuigd dat het erin zit om van die laatste plaats af te hockeyen en daar zullen ze alles aan doen om dat te bewerkstelligen.

Reageer