Wolff: “Blij dat we zo’n goede start hebben gemaakt”

De heren van Rotterdam heeft de goede reeks van voor de winterstop voor weten te zetten. De ploeg van Reinoud Wolff won zondagmiddag met 1-3 van Laren. Wolff was opgelucht: “De voorbereiding op de tweede seizoenshelft verliep heel stroef dus we zijn allemaal heel blij dat we zo’n goede start hebben gemaakt.” Zo werd afgelopen week een oefenwedstrijd tegen HGC met 2-1 verloren.

Hoewel Timmo Kranstauber en Tristan Algera volledig zijn hersteld van hun blessures en weer mogen hockeyen bekeken de heren het duel tegen Laren vanaf de zijlijn. Wolff liet weten dat de twee ritme missen. “We hebben een brede groep hockeyers en momenteel horen zij nog niet bij de beste zestien spelers.” Wolff kon niet zeggen wanneer hij denkt dat de twee weer onderdeel zullen zijn van de wedstrijdgroep. “Ik hoop dat ze snel op niveau zijn zodat ik wel gemene keuzes moet gaan maken.”

Door de winst blijft Rotterdam koploper in de competitie. Het gat van één punt, met nummer twee Bloemendaal blijft ongewijzigd. De Mussen wonnen gister namelijk thuis met  5-1 van Den Bosch.

Reageer