Wolff: “Uiteraard teleurgesteld over de halve finale”

De heren van Rotterdam gingen gisteren in het Topsportcentrum Rotterdam voor de Nederlandse zaalhockey-titel maar verslikte zich in de halve finalist Kampong. Uiteindelijk wist de ploeg van coach Reinoud Wolff de bronzen medaille binnen te slepen maar sprake van een feeststemming was er niet.

Wolff hield gemengde gevoelens over aan het toernooi om het zaalhockeylandskampioenschap. “Ik ben tevreden over het feit dat we de bronzen medaille hebben gewonnen maar uiteraard teleurgesteld over de halve finale.”

Het team van Wolff ging wervelend van start in het Topsportcentrum Rotterdam. Voor een volle tribune kwam de gastploeg in de halve finale tegen Kampong binnen vier minuten al op een 3-1 voorsprong. “We begonnen inderdaad geweldig. Het ging prima,” reageerde Wolff. Maar Kampong knokte zich terug in de wedstrijd en won uiteindelijk met 9-7.

Volgens Wolff maakte zijn ploeg onnodig veel persoonlijke fouten. “Er waren te veel mensen die het individueel niet goed genoeg voor elkaar hadden. Ook werden bepaalde afspraken die we vooraf hadden gemaakt niet nagekomen. Daardoor werd het behalen van de finale erg lastig,” zei hij teleurgesteld.

Reageer