Dames SCHC boeken belangrijke overwinningen

In poule A van de dames kunnen ze maar niet overeen komen wie de leiding moet nemen. Nadat Klein Zwitserland na de eerste speelronde nog de koploper was, wisselden de dames van KZ zaterdag van positie met HDM. Maar na de wedstrijden van zondag in de Olympos hal te Utrecht blijkt nu toch SCHC de beste papieren te hebben om de lijst aan te voeren. De dames uit Bilthoven boekten zondagmiddag twee zeer belangrijke overwinningen op directe concurrenten Klein Zwitserland (5-4) en HDM (5-3).
De drager van de rode lantaarn, Rood Wit, bleef na de twee wedstrijden van vandaag stijver onderaan staan door twee dikke nederlagen tegen de Terriërs en HGC.
Klik hier voor de uitslagen en standen in poule A.

In poule B speelden zondagmiddag in Eindhoven de twee topfavorieten tegen elkaar: Den Bosch en Kampong. Weliswaar won de regerend landskampioen, maar in de stand zal het voor de Bosschenaren niet veel uitmaken. Kampong nam door de overwinning wel de leiding over van Den Bosch, maar in punten staan beide ploegen nog gelijk. De dames van Eindhoven wisten ook vandaag in eigen huis niet te overtuigen. Het team van coach Bas Dirks verliet met slechts 1 punt het Topsportcentrum en blijft laatste in de poule.
Voor de uitslagen en standen in poule B, klik hier.

Reageer