Merel de Blaey van Laren naar Den Bosch

International Merel de Blaey maakt deze zomer de overstap van MHC Laren naar HC ’s-Hertogenbosch. Ze tekent een twee-jarig contract met een optie voor een derde seizoen. De Blaey speelde de laatste twee seizoenen voor Laren, daarvoor kwam ze uit voor Klein Zwitserland uit Den Haag.
Bestuurslid Tophockey dames, Mijntje Nierman-Donners; ‘Wij zijn verheugd met de komst van Merel. Ze is een goede speler met uitstekende verdedigende kwaliteiten en ze is inzetbaar op elke positie in de laatste lijn. Ze is absoluut een aanwinst voor HC ’s-Hertogenbosch dames 1 en we verwachten dat Merel zich nog verder zal ontwikkelen.’
Momenteel bereidt Merel zich voor op de Olympische Spelen in Londen. Naar verwachting sluit Merel eind augustus, samen met de andere Bossche internationals, aan bij de selectie van HC ’s-Hertogenbosch.
Naast de komst van Merel de Blaey zijn ook de contracten met Lieke Hulsen, Karin den Ouden en Rosalie de Beer verlengd. Hulsen heeft haar contract met twee seizoenen verlengd. Den Ouden en De Beer hebben hun contract met een jaar verlengd. Volgend seizoen zal ook Maartje Krekelaar de overstap van Meisjes A1 maken naar het eerste damesteam. Krekelaar tekent een drie-jarige verbintenis.
Bron: Persbericht Den Bosch

Comments (56)

 1. Told ya so

 2. Het zwambad

  Waarom gaat De Blaey weg bij Laren? Lijkt me nu niet direct het type geldwolf.
  En waarom Den Bosch? Iemand mee info?

 3. @pien klopt idd! gaat er nog meer gebeuren?

 4. leegloop

  Let tha leegloop begin

 5. kim lammers naar amsterdam

 6. @pien echt?? verder niemand? Welten?

 7. @Pien, ik vond je praatjes toen al storend, je reactie nu ook. Eeen beetje triomfantelijk. Of je wist toen als insider veel en was indiscreet, of je riep maar wat. Toekomst zal uitwijzen welke van de twee het was: indisctreet of toeteren.

 8. Ben benieuwd of Pien gelijk krijgt met haar kennis/voorspellingen. ZIe ook eerdere reactie bij topic https://hoofdklassehockey.nl/nieuws/richard-de-snaijer-van-laren-naar-rotterdam/

 9. zojuist gehoord: naomi van ass naar amsterdam.

 10. Echt waar Pien? Ik vind je praatjes nogal storend. Misschien ben je écht een insider op Laren maar ik vind het niet normaal om zomaar allerlei verhaaltjes de wereld in te helpen en om zoveel onnodige onrust te veroozaken. Je zit maar wat te stoken en te bluffen; Alsof Naomi jou vanaf haar vakantieadres even op de hoogte stelt van het feit dat ze naar Amsterdam over stapt, zie je het voor je? Trouwens haar naam is niet van Ass,ze is geen dochter van de boswachter! Dat zou jij als insider toch moeten weten.

 11. Was natuurlijk al een tijdje bekend. Kan Elsie Nix op die positie spelen, heeft ze uitstekend gedaan afgelopen jaar.

 12. Avatar gaat komen, de Pien over Kim en Naomi zijn fake. PHe, grow up

 13. De Piens zijn of Pien is natuurlijk

 14. Maar je weet toch dat ik wandelgangenjournalistiek toepas.
  Naomi wil naar Amsterdam.
  Kim gaat naom

 15. Oké wil de échte Pien opstaan?!
  De feiten en fakes beginnen nogal irritant te worden! Maak een avatar aan Pien I,dan ben je van de fakers af of doe er voortaan het zwijgen toe met je geroddel.

 16. nuwilikhetwetenook

  Maar Pien gaan Naomi en Kim nu wel of niet weg? Ik heb hier wel een gerucht over gehoord maar dat kan natuurlijk ook zijn dat dit kwam doordat de boodschapper dit forum heeft gelezen.

 17. @pien,klets niet zo slap, je roept van alles maar het is nergens op gebasseerd

 18. Laatste gerucht: Carlijn Welten terug naar oude club Heerlen

 19. Uit betrouwbare bron vernam ik zojuist dat Hurley en Heerlen een dezer dagen een persbericht zullen publiceren over de komst van Welten. Beide verenigingen zijn erg in hun nopjes dat Welten zich aansluit bij de selectie.

 20. Laren D1 blijkt maar weer eens het bewijs dat je niet ff een elftalletje (Gijp) kan kopen. Valt het dan ook financieel eens een beetje tegen, dan is het waarschijnlijk einde verhaal.

 21. Jo het is toch duidelijk dat er enkele clubjes in de hoofdklasse zijn die dit voor ogen hebben. Als je het herenakkoord aan je laars lapt dan geef je hiermee eigenlijk aan dat het je op eigen kracht niet gaat lukken. Laren en Rotterdam voeren de boventoon bij dit beleid. Ze maken hiermee al jaren de echte competitie kapot. Het zou goed zijn wanneer bij Laren de heren degraderen. Met een beetje geluk gaan ze dan eens nadenken over het neerzetten van een deugdelijke jeugdopleiding waar eigen talent niet alleen op de fiets komt maar ook echt doorbreekt.

 22. HC Heerlen geeft aan naast Carlijn Welten ook Bas Campbell te hebben aangetrokken. HC Heerlen is verheugd met de keuze van beide spelers maar wenst beiden succes met het spelen van zoveel wedstrijden voor zoveel verschillende clubs in één weekend.

 23. @pien, wat zeg jij domme dingen is gewoon zielig,

 24. Jammer dat dit forum gebruikt wordt voor deze onzin!!!
  Het gaat wel over speelsters/mensen.

 25. Jan uit het Bos

  Uhm, ik wil niet vervelend doen maar het gaat tochom Merel de Blaey die naar Den Bosch toegaat?! Zullen we daar weer verder over kletsen?

 26. Wat Laren betreft zal dat moeilijk worden denk ik. Zij hebben immers al bewezen zeer veel talent te kunnen opleiden, maar de boys gaan dan studeren in Amsterdam.(o.a. de lichting van Taco van den H.)

 27. Ja, je hebt gelijk Jan!
  Den Bosch volgend seizoen weer easy kampioen met Merelke.Vriendinnenteam met heel veel kwaliteit en pit.

 28. Naomi heeft vaker laten vallen dat zij graag noordelijker wil gaan spelen, dichterbij de kerel. Het is dan ook niet zo heel erg vreemd dat enkele hulppienen aangeven dat Naomi naar Amsterdam gaat. Dat lijkt mij ook een heel erg logische stap.
  Als dat hek van de dam is, volgen er zeker schapen… dus zo gek zijn de opmerkingen hierboven van al dan niet verschillende Pienen niet (behalve dan dat Carlijn Welten terug naar Heerlen gaat).

 29. ikheetookpien

  Is er al iets uitgekomen van de verdere voorspellingen uit de glazen bol?
  Ik hoorde Van As (ook) heel duidelijk zeggen dat ze hoopt komend jaar nog bij Laren te spelen. Lammers sprak ook iets soortgelijks uit. Ik denk dat het lekker klaar is daar met al die transfers en dat we ons nu eindelijk kunnen focussen op de Olympische Spelen.
  Hup Pien.

 30. Pien1 je klets weer uit je nek,zoals gewoonlijk. Naomi zei dat zij noorderlijker wilde gaan spelen toen zij nog in Den Haag woonde/speelde. Onder meer om dichter bij haar vriend te wonen,maar vooral om op een hoger niveau te spelen. Ze woont ondertussen al een paar jaar noorderlijker,dus heeft het totaal geen zin om om díe reden naar een andere club te verhuizen. Zij liet vorige week nog weten dat ze het liefst bij Laren wil blijven,dus daar gaan we maar van uit.
  Het lijkt mij voor iedereen beter om zich nú op de Spelen te richten en niet op welke club men volgend seizoen eventueel zal spelen. Al deze randzaken geven alleen maar de verkeerde afleiding en die kan níemand nu gebruiken.

 31. Noordelijker … Terriers 🙂

 32. Tophockey

  Jammer Pien
  Van As, Bos, Sombroek, Lammers, Van Geenhuizen en Van Geel
  hebben al bijgetekend ! De rest zal volgen.

 33. Laat Pien lekker gaan, een goudvis zegt nuttigere dingen.

 34. vd marel

  Zo Pien waar blijf je nou met al je kletspraatjes? Leuk dat jij jezelf als de klokkenluider van Laren ziet,maar je bent een klokkenluider van niets! Je Larense club vriendinnen hebben je mooi de verkeerde informatie gegeven.
  En houdt nu verder maar op met al die leugens en roddels te verspreiden.

 35. Dus… Terug naar het topic. Merel de Blaey waardevolle aanvulling voor de Bossche verdediging? En ook noodzakelijk met het vertrek van Frederique Derkx? Naar mijn mening wel.

 36. De hulppien

  Dan blijft nog openstaan Welten. Blijft ze?

 37. Iedereen ziet toch dat er 5 pienen zijn?! De eerste pien weet veel hoor, veel ‘voorspellingen’ klopten. Leuk voor merel trouwens!

 38. Ik heet geen Pien

  Pino wat heeft Pien dan goed voorspeld? Dat er één Laren speelster zou vertrekken? Ze gaf volgens mij ook aan dat er enkele toppers weggingen. Nee niet alleen andere Pienen, maar ook de enige echte Pien.

 39. Pien laat je tieten zien

 40. @pino de enige echte pien heeft helemaal niets goed voorspeld! Zij riep dat Miek naar Rotterdam zou gaan,Naomi naar Amsterdam,Willemijn naar Den Bosch en Kim ook naar Amsterdam. De enige goede gok was dat Merel zou vertrekken. Een score van 1 op 5 vind ik niet goed te noemen. Dus Pien en alle hulp Pienen kunnen voortaan beter hun mond houden.

 41. Ikweethet

  Pien is gewoon ingehuurd door Laren om de speelsters te bewegen snel een keuze te maken. Daarin is ze goed geslaagd. Nu boek afsluiten en andere dingen doen.

 42. het wordt allemaal wat fuzzy.

 43. Wat gaan Carlijn Welten en Julia Muller nu doen of zijn zij de aangekondigde aanwinsten van Hurley ……….?

 44. Pienweethet

  Volger laten we dat aan de enige echte Pien vragen. Die weet dat vast en zeker.

 45. Die zien we vast niet meer terug na het verkondigen van zoveel onzin

 46. Welten vertrekt, Dijkstra blijft maar twijfelt over welk team ze gaat spelen.

 47. @Pien, ah daar ben je weer met domme teksten, we misten je al.

 48. Jan uit het Bos

  Ik ben niet echt een groot fan van Laren maar dit topic gaat over Merel de Blaey. Zullen we het daarbij houden?

 49. En ik ben niet echt een groot fan van Jan uit het Bos…

 50. Nou en Pien!

 51. Pien wat ben je toch een zeur.

 52. Het vertrek van Welten is nog niet zeker. Dijkstra zal denk ik niet zo gauw in het tweede van Laren gaan spelen, kan ze dat beter in A’damse Bos doen. Maar denk dat ze gewoon blijft.

 53. piet hein

  ik vind merel de blaey een hele goede hockeyster. wel een beetje clubhopper en snap niet helemaal waarom ze nu pas naar db gaat.

 54. Welten naar hurley.

 55. Ik zei ut toch.

 56. @pien, mooi hoor je hebt 1x goed gegokt van de 12 .

Reageer