Comments (6)

  1. Wat een arrogant intervieuw!!! “”Als jij het vindt/ als jij het zegt”” Nee geef mij dan maar Ranomi die met een grote glimlach de pers te woord staat terwijl ze nog naar adem staat te snakken. Hier staat een dame die weet dat het noodzaak is maar het liefst zou zeggen”” joh, ga even wieberen””

  2. Misschien moet je dan niet ‘vragen’ naar de bekende weg als je iemand interviewt?!

  3. Het inderdaad de hele tijd dezelfde vragen die er worden gesteld. Die meiden weten ook wel dat er meer kansen benut moeten worden, dat de corner nog niet goed loopt. En het verschil met Ranomi is dat die net 2x goud heeft gepakt. Als de hockeydames eventueel goud winnen, zullen ze er ook alle 16 met een grote glimlach staan.

  4. Vlugge Japie

    Dezelfde vragen komen alleen maar voort uit dezelfde fouten. En daar mag Naomi wat minder luchtig over doen. Je geen zorgen maken is prima als je daar een argument voor hebt. Vooralsnog zien we haar collega beste speler van de wereld een doelpuntloos toernooi afwerken en worden de overwinningen benauwder, terwijl de tegenstanders beter worden.
    Als je je favorietenrol en superieure kwaliteit hoog wilt houden, moet je deze vragen naar de bekende weg altijd serieus blijven beantwoorden. Vroeg of laat struikel je.

  5. Naomi heeft helemaal gelijk. Die Philip Kooke vraagt gewoon naar de bekende weg en ik vind dat Naomi daar heel netjes op reageert. Ze is duidelijk maar toch vriendelijk. Je ziet dat die dames media training hebben gehad en prima weten hoe ze met de pers en met domme vragen om moeten gaan.

  6. Natuurlijk moet het beter. Dat weten zij ook als geen ander. Maar van As zal denk ik niet zo snel voor de camera zeggen dat Paumen haar corners moet maken en de spitsen afvallen. Dat is iets wat ze binnen de ploeg doen. Voorlopig is Nederland wel de enige ploeg die geplaatst is voor de halve finales en alles wint.

Reageer