"Peter Jonker volgt Paul Robert Lankhout op bij Hurley" – Hoofdklasse Hockey Nederland

"Peter Jonker volgt Paul Robert Lankhout op bij Hurley"


Peter Jonker neemt volgens AD Amersfoortse Courant aan het einde van dit seizoen afscheid van de mannenploeg van Amersfoort. Hij staat vanaf volgend seizoen aan het roer bij de mannenhockeyers van Hurley en neemt dus de taken over van Paul Robert Lankhout die deze Amsterdamse club gaat verlaten. Jonker heeft acht jaar met de hockeyers van Amersfoort gewerkt en loodste hen van de eerste klasse naar de overgangsklasse. In de indoorcompetitie was hij verantwoordelijk voor de promotie van de keistedelingen naar de hoofdklasse. Wie de opvolger wordt van Jonker bij Amersfoort, dat momenteel vecht voor behoud in de overgangsklasse, is nog onbekend.
Bron: AD/Arjan Klaver

Comments (7)

 1. Uitstekende keuze van Hurley! SCHC vist nu achter het net.

 2. Pieter-Jan

  Herenigt met Manden!
  Maar zo een topcoach is Jonker toch niet. Althans, hij zal nooit in staat zijn om Hurley weer terug te laten promoveren.

 3. Boudewijn-Dirck

  Het waren acht mooie jaren. De afdeling tophockey van Amersfoort mag dus eindelijk uit de slaapstand om een trainer/coach aan te stellen. Heeft ene Rutger Klein na amper een jaartje Huizen zich al gemeld aan het hek?

 4. Jonker heeft jarenlang TOP gepresteerd bij A’foort. Geen prijzen, maar wel jaar in jaar uit maximale uit ploeg gehaald! En al 8!!jr. bij een club geeft ook aan dat hij veel houdbaarheid heeft en een netwerk voor spelers.
  Een hele goede keuze van Hurley en een aderlating voor Amersfoort.

 5. Hele goeie coach. Als Hurley het team enigszins bij elkaar kan houden, dan maken ze zeker een kans terug te promoveren (indien ze degraderen dit jaar). Peter past denk ik erg goed bij de groep.

 6. Dan zal het tophockey na dit seizoen wel helemaal verdwijnen op amersfoort

 7. Heel jammer voor Amersfoort maar na 8 jaar is een frisse wind misschien ook wel eens goed. Wel heel goed voor Hurley. Het lijkt wel of Hurley het volgende station na Amersfoort
  Manden, Mathijsen, Van der Raad,W Kokx, Bruijn

Leave a Reply