Amsterdam H1 verruilt hockeystick voor ijshockeystick

Ter afsluiting van een succesvol eerste seizoenshelft heeft de manager van koploper Amsterdam heren 1, Mark Teeuwisse, een ijshockeyclinic geregeld onder leiding van niemand minder dan Nederlands recordinternational Ron Berteling (zie foto).

Maar dat het nu winterstop is, betekent niet dat de spelers van Amsterdam op de bank blijven zitten. Zo gaan internationals Floris Evers, Billy Bakker, Taeke Taekema, Valentin Verga en Klaas Vermeulen met het Nederlands elftal op trainingsstage naar Spanje. Maar ook is er een aantal Amsterdammers geselecteerd voor het Nederlands zaalteam dat in februari het WK Indoor speelt waaronder Robert Tigges, Sander ´t Hart en Mirco Pruyser.

Heren 1 komt dit seizoen ook nog uit voor het EK clubs in de zaal dat zal plaatsvinden in het Zwitserse Luzern (18-20 februari).

Na het EK zaal vertrekken de heren uit het Amsterdamse bos naar New York om inspiratie en motivatie op te doen voor de tweede helft van het seizoen. Daar zullen zij onder andere een basketbalwedstrijd tussen de New York Nicks en Milwaukee Bucks bezoeken en een helikoptervlucht boven de stad maken. Deze reis staat van 23 tot en met 27 februari op het programma.

Reageer