Amsterdam weer terug op Nederlandse bodem

Amsterdam @ "Bull" van Wall Street

De hockeymannen van Amsterdam zijn zondagochtend teruggekomen uit New York. De trip was een groot succes. Iedere ochtend hebben de heren gerend door Central Park, is er heel veel gelopen en gezien, was er een belangrijke presentatie over de tweede seizoenshelft in de boardroom van Amsterdam-sponsor Accenture en had de ploeg een borrel en diner bij ex-Amsterdam penningmeester Sander van ’t Noordende. De trip werd vrijdagavond afgesloten in discotheek Pacha.

Derikx, Evers, Rohof, Timman, Vermeulen en Schwarz @ Pacha

Zaterdagochtend hebben de meesten nog ontbeten en hun laatste inkopen ingeslagen in de wijk Soho waarna ’s middags het vliegtuig richting Amsterdam opsteeg.

Het was uiteindelijk toch wel een redelijk vermoeiende trip, maar al met al een top reis, en dan vooral voor de sfeer binnen het team. Zondag 6 maart start Amsterdam aan de tweede seizoenshelft, te beginnen met de uitwedstrijd tegen Laren.

In het vorige verslag over hun reis naar N.Y. werd vermeld dat Santi Freixa bijhield hoeveel Starbucks cafés hij zou tegenkomen. Zijn teller is uiteindelijk gestopt op 123 cafés. Lees hier het uitgebreide verslag.

Reageer