Amsterdamse zaalhockeyers blijven oppermachtig

Ook zondagmiddag konden de mannen van Amsterdam voor geen verrassingen zorgen. Alle twee de wedstrijden werden namelijk, net als zaterdagmiddag in Utrecht, soeverein gewonnen. Met monsteroverwinningen op Oranje Zwart (9-2) en Gooische (7-1) laten zij zien dat zij topfavoriet zijn om hun landstitel in Amsterdam te houden. Nijmegen blijft het goed doen met een keurige tweede plek, net voor de mannen van Rood-Wit.
De Gooise heren verlieten Eindhoven met twee pijnlijk grote nederlagen tegen Amsterdam en Nijmegen wat hen met 0  punten uit 4 wedstrijden op de laatste plaats houdt.
Voor alle uitslagen en standen uit poule A, klik hier.

In poule B had favoriet HDM een goede dag. Nadat de ploeg uit Den Haag zaterdag nog drie punten liet liggen tegen Kampong, wisten zij zondag wel alle twee de wedstrijden te winnen. De trotse koploper Hurley werd met 9-2 overklast en geeft daardoor de koppositie over aan HDM. Ook voor Voordaan was de Haagse formatie met 8-5 te sterk. De ploeg uit Bilthoven verloor tevens nipt van Amersfoort waardoor zij met 1 punt onderaan staan.
Voor alle uitslagen en standen uit poule B, klik hier.

Reageer