Balder Bomans: “Ik zie het wel”

Hij staat deze weken volop in de belangstelling. Logisch, want Balder Bomans speelt bij zijn Pinoké de sterren van de hemel. Als een waar nummer tien leidt hij de Amstelveense hockeyers richting de top van Nederland. Bomans ontvangt, verdeelt en heerst. Nu het Nederlands elftal nog…

We moeten al weer terug gaan naar 2005, toen Bomans voor het laatst zijn opwachting maakte in Oranje. Onder bondscoach Roelant Oltmans speelde hij toen vier interlands. “Ik was er toen nog niet helemaal klaar voor,” geeft Bomans oprecht als reden aan voor zijn te korte periode bij het Nederlands elftal. “Er was een vaste groep, waar ik even deel van mocht uitmaken. Als je niet snel bij de groep aanhaakte, viel je even zo snel af. Het was toen eenmaal zo.”

Lees het gehele interview hier.

Bron: Sportamstelveen.nl

Comments (3)

 1. Hoeveel is er aan deze “verslaggever” betaald??
  Weet hij wel decriteria die de bondscoach stelt aanOranje spelers?
  Waarom noemen jullie deze site niet http://www.Pinoke.nl ????

 2. Hockeygijs,

  Als je de site Sport Amstelveen bekijkt zie je dat die site de Hockeysport in het Amasterdamse Bos ‘verslaat’ en daar horen Pinoke, Hurley en Amsterdam ook bij. Logisch dat die site veel over die clubs schrijft.

 3. floppieenteun

  Eerlijk is eerlijk, ook veel nieuws over HC Bloemendaal, kan me nog de berichtgeving herinneren over het niet doorgaan van de transfer van Dwyer naar HC Mannheim, waarbij hoofdklasse hockey.nl gelijk wist te melden dat Dwyer bij HC Bloemendaal zou terugkeren! Prima site dus, net als hockey.nl, en voor elke hockey liefhebber.

Reageer