Bloemendaal polst Marc Lammers

Hockeycoach Marc Lammers uit Haarsteeg is een van de belangrijkste kandidaten om aan de slag te gaan bij de mannen van Bloemendaal. Lammers heeft een oriënterend gesprek gevoerd met de landskampioen van Nederland, die een vervanger zoekt voor Max Caldas.

“Ik ben verrast door de interesse”, zei Lammers tegen Omroep Brabant. “Het overvalt me, want ik had er geen rekening mee gehouden. Normaal gesproken reken je op een heel seizoen bij een club of een land.”

Caldas werd eerder deze week aangesteld als bondscoach van de Nederlandse hockeyvrouwen. Lammers vierde als bondscoach van de Oranje-vrouwen zijn grootste successen, met de olympische titel van 2008 als grootste uitschieter.

Lammers gaat de komende week aan tafel met Bloemendaal. “Ik heb een goed lopend bedrijf en had al plannen gemaakt voor de toekomst. Nu moet ik binnen twee of drie weken wel een keuze gaan maken.”

De interesse van Bloemendaal streelt de coach. “Het is een hele mooie club met geweldige spelers en een geweldig publiek. Het zou een prachtige uitdaging zijn.”

Bron: Omroep Brabant

Comments (1)

  1. floppieenteun

    Doe mij maar Smolenaars. Hij heeft Caldas altijd gesteund als assistent-coach, is een echte Bloemendaler en is bovendien een uitstekende coach en een meer dan goede vervanger voor Max. Verder ligt hij goed in de groep. Ik begrijp niet dat iemand met zo´n staat van dienst voor Bloemendaal, in de krant moet lezen, dat Bloemendaal Lammers heeft gepolst. Niet verstandig om zo met je (ex)spelers om te gaan.

Reageer