Bob de Voogd lanceert eigen website!


Bob de Voogd heeft zijn eigen website gemaakt. Via www.bobdevoogd.nl kunt u voortaan op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond de 24-jarige middenvelder/aanvaller van Oranje-Zwart en het Nederlands elftal.
De 38-voudig international (12 doelpunten) is blij met zijn website: “Ik had al een tijdje een idee voor een website. Een vriend van me maakt sites en heeft de site gemaakt. Ik was al redelijk actief op Twitter en vind het leuk om af en toe iets te schrijven. Twitter is daar toch wat beperkter in, dus ik denk dat deze website daar goed op aansluit.”
Op de website kunnen ook aanvragen worden gedaan voor clinics, events, interviews en presentaties. “Ja, na de Olympische Spelen komen er toch ineens allemaal dingen op je af en het is wel handig als mensen me via de site kunnen bereiken. Misschien kan de site voor leuke extra’tjes zorgen! Het is ook bedoeld om m’n sponsoren te bedanken en een plekje op de site te geven. Zij hebben veel voor me gedaan en dit is wel netjes naar hun toe natuurlijk.”
De Voogd is ook blij dat het weer goed gaat met z’n club Oranje-Zwart. “Je merkt aan de hele club dat het een stuk beter gaat dan een jaar geleden. Heren 1 leeft heel erg op de club, het is enorm druk langs de lijn en de mensen zijn blij dat de problemen zijn opgelost. Er zijn een aantal mensen die er heel hard hun best hebben gedaan en het is mooi om te zien dat het binnen een jaar weer zoveel beter gaat.”
“We staan helaas niet meer bovenaan, maar ik ben blij hoe het dit seizoen gaat. We hebben, behalve Amsterdam, alle topploegen al gehad en pas twee keer gelijk gespeeld. Dat is gewoon goed.” Aanstaande zondag staat het uitduel met Voordaan op het programma. De Voogd wil niet spreken van een makkelijk potje: “We hebben allemaal kunnen zien hoe moeilijk ze het Bloemendaal hebben gemaakt. Ze scoren redelijk wat doelpunten en hebben een prima ploeg. We moeten ze zeker niet onderschatten, maar we mogen ook wel uitspreken dat wij play-off’s willen halen en dit soort wedstrijden moeten winnen.”
Foto: René Broekman
 
 

Comments (1)

  1. Website ziet er goed uit, professioneel en zakelijk! Succes!

Reageer