Child haalt play-offs niet

Rotterdam-speler Simon Child moet tijdens de play-offs op de tribune plaats nemen. De Nieuw Zeelandse international raakte drie weken geleden in de wedstrijd tegen Laren geblesseerd aan zijn pink. In eerste instantie leek de blessure mee te vallen, maar uiteindelijk bleek de pink gebroken. “Er zit nu een plaatje in met schroeven erop. Het ziet er allemaal mooi uit, maar Child is uitgeschakeld voor dit seizoen,” zo zegt coach Streeder in het AD Rotterdams Dagblad.

Toch denkt hij niet dat dat problemen zal opleveren in de play-offs. “Simon is een fantastische speler, maar de selectie is zo breed dat andere jongens zijn plek prima kunnen opvullen.”

Kruize is er tijdens de play-offs wel weer bij. De verdediger kampt met een hamstringblessure. “We hebben hem nu bewust aan de kant gehouden om hem te beschermen. Ik denk dat hij over twee weken gewoon speelt.” Streeder is ervan overtuigd dat Rotterdam de titel dit jaar kan winnen. “Wij zijn al negen duels ongeslagen. Wij gaan absoluut voor de hoofdprijs.”

Reageer