Chris Seddon doet zijn verhaal

Na alles wat er de afgelopen tijd is gezegd rondom de transfersoap van Chris Seddon naar Laren wil hij graag zijn verhaal doen naar zijn geliefde club Schaerweijde.
Chris Seddon speelde de afgelopen twee jaar bij Schaerweijde: “Veel mensen hebben zoveel gedaan voor mij, ik had tranen van blijdschap bij de promotie en tranen van opluchting bij de handhaving in de hoofdklasse. Ik vertrek met pijn in mijn hart, maar ook met grote complimenten voor de club.”
De nieuwe stap die Seddon wilt maken heeft te maken met verschillende redenen. Door zijn verplichtingen op z’n werk, en ook de bijkomende verplichting als agent van het stickmerk Indian Marahadja waren zijn trainingstijden moeilijk te combineren met zijn werk. “Ik moest mijn opties afwegen na twee geweldige seizoenen, ik moest over mijn toekomst nadenken en had een nieuwe uitdaging nodig. Ik heb een aantal vrienden bij Laren en denk dat het een goede oplossing is.”
Seddon zegt overigens ook dat nog niet alles is afgerond met zijn transfer, hij moet er nog met Schaerweijde uit zien te komen.

Comments (4)

  1. Denk dat Schaerweijde nu ook zo groot moet zijn om hem te laten gaan, heeft veel voor de club gedaan en is met zijn gedachten al ergens anders dus word nooit meer een werkbare situatie

  2. Gelukkig maakt het niet uit wat jij denkt.
    Afspraak is afspraak.

  3. @Bruce, wat ben jij een simpele ziel.
    Eeen forum is om je mening te geven, of jij het er mee eens bent, maakt niet zoveel uit.

  4. @Henk, Volgens mij geef ik ook mijn mening.
    Of jij het er mee eens bent, maakt niet zoveel uit.

Reageer