Clubnieuws: Sonja Thomann naar Cartouche Heren 1

Sonja Thomann gaat aan de slag als trainer/coach van de heren van Cartouche. Afgelopen week werd bekend dat de Duitse HGC na dit seizoen verlaat. De jaren daarvoor was zij trainer van de heren van HGC en Klein Zwitserland.

Thomann wordt bij de overgangsklasser de opvolger van Kees Wortmann. Wortmann heeft er dan drie hockeyjaren opzitten bij de Zuid-Hollanders.

Comments (3)

  1. Groen met wit

    Wil cartouche weer degraderen? Ach 1e en 2e klasse past ook veel beter bij ze!

  2. Mooie klus voor deze dame om zichzelf (weer) goed neer te zetten, een talentvolle groep die vanaf de mini’s samen is en klaar is om naar een nog hoger plan te worden getild. Momenteel is er een steile curve omhoog gaande. Als die wordt doorgetrokken, de discipline niet verslapt en de groep bijelkaar blijft, dan ligt volgend seizoen misschien wel de overgangsklasse promotiepoule in het verschiet (als die dan nog bestaat, ik hoor zo andere geluiden..), dat is dan ook meteen het eindstation. Een mooie (ongewilde) satelliet van HGC.

  3. Gefeliciteerd Sonja. En mooi voor de haagse regio dat clubs – al dan niet ongewild – er alles aan doen hoofdklassehockey voor de haagse regio te behouden. Beter dat HGC regio jeugd probeert voor de HK dan dat iedere keer (grijze) buitenlanders komen. Allemaal domme kinne-sinne. Wees blij dat er nog een HK heren team in de regio is.

Reageer