Dave Smolenaars nieuwe coach Bloemendaal

HC Bloemendaal is verheugd aan te kunnen kondigen dat Dave Smolenaars met ingang van 1 december de nieuwe trainer-coach is van Heren 1. Hij heeft een contract getekend tot juli 2013.

Smolenaars, momenteel assistent-coach van Bloemendaal Heren 1, heeft een jarenlange historie bij de club en heeft veel ervaring als speler en als trainer/coach op nationaal en internationaal niveau.

Dave is lid van het begeleidingsteam en een heeft daardoor zeer goede kennis van de huidige spelersgroep. Dit maakt hem de logische en meest geschikte kandidaat om Max Caldas op te volgen. Bloemendaal hoopt op korte termijn bekend te maken hoe de volledige begeleidingsteam er uit zal gaan zien.

Zoals eerder aangegeven zijn er ook gesprekken geweest met Marc Lammers die geleid hebben tot de benoeming van de oud-bondscoach als Technisch Adviseur van de club. Hij zal dit combineren met zijn huidige succesvolle activiteiten als adviseur, consultant en spreker.

Lammers zal het Bloemendaalse bestuur adviseren op het gebied van de ontwikkelingen rondom breedtehockey, Jeugdplan HC Bloemendaal, accommodatie en tophockey. Hij zal verder gasttrainingen verzorgen voor  Heren en Dames 1.

Bron: Persbericht HC Bloemendaal

Comments (1)

  1. floppieenteun

    Dave Smolenaars gefeliciteerd! Uitstekende zet van het Bloemendaal bestuur, ook wat de aanstelling van Marc Lammers als adviseur betreft! Ben benieuwd naar het begeleidingsteam van Smolenaars! Op naar de volgende nationale en internationale successen!

Reageer