De Nooijer na Londen 2012 international-af

Foto © Chantal Janssen

Teun de Nooijer geeft in de Spits van maandag 21 maart aan dat hij de Olympische Spelen in Londen als zijn einddoel ziet. Internationaal gezien dan, want de routinier laat de lezers van de krant in het ongewisse of hij dan ook bij Bloemendaal stopt.

“Maar ik voel me nog hetzelfde als toen ik 25 was. Je hoort vaak spelers dat ze op maandagochtend van stijfheid moeite hebben om hun bed uit te komen. Maar ik heb nergens last van. Ik heb altijd goed op mijn lichaam gelet en me gerealiseerd dat rust net zo belangrijk is als arbeid.” Aldus De Nooijer in Spits die morgen zijn 35e verjaardag viert.

Bron: Spits

Comments (1)

  1. floppieenteun

    Super nieuws voor HC Bloemendaal. Teun de Nooijer steekt (ondanks z´n leeftijd van bijna 35) nog met kop en schouders boven de rest uit, en van enige slijtage is nog niets te merken. Waarom zou je nu al vastleggen dat je op een bepaalde datum stopt als je nog zoveel plezier aan tophockey beleeft? Z´n behaalde successen nemen ze hem toch niet meer af! Bovendien kan hij, als het al wat minder gaat qua lichaam, nog jaren mee als supersub/pinchhitter, om zo, met z´n ervaring, techniek en explosiviteit wedstrijden open te breken en te beslissen. Ook kan hij dan andere spelers blijven coachen en/of brengen (jeugdige talenten). Kan me niet voorstellen dat iemand bij HC Bloemendaal iets tegen deze rol voor de Nooijer zou hebben. Gelukkig is het zover nog niet en kunnen we nog wekelijks (en hele wedstrijden) van z´n kunsten genieten.

Reageer