DEF Clinic op zaterdag 3 maart door Heren en Dames 1 selectie van Pinoké.


Op de eerste dag na de ‘officiële’ winterstop geven de spelers van Heren 1 en Dames 1 een waanzinnig leerzame hockeyclinic.
Speel je in de D, E of F – jeugd dan moet je hier absoluut bij zijn! Je kunt je inschrijven voor een ochtendclinic (09.30 – 13.30 uur) of een middagclinic (14.00 – 18.00 uur). De clinics zijn bedoeld voor alle Pinoké jeugdleden, vriendjes en vriendinnetjes en DEF hockeyers uit Amstelveen en omstreken.
Wat ga je allemaal doen en met wie? Sleeppush met Justin Reid-Ross en Pietie Coetzee en dribbelen op snelheid met Timme Hoyng en Bo Peijs. Scoren doe je met Joost van de Vijfeijken en Charlotte Vega, 1 op 1 verdedigen met Jesse Mahieu en Saskia Reuhman. Keeperstraining van Diederik Mars en Adinda Boeren. Natuurlijk zullen alle spelers van Heren en Dames 1 aanwezig zijn om te assisteren en jullie heel veel te leren. Er zit ook een wedstrijdelement in de dag in de vorm van strafballen en behendigste speler van de dag. Na het volgen van de clinic heb je zeker sprongen gemaakt in je hockey skills.
Deelname aan de clinic kost € 25,00 per persoon (snack inbegrepen).
Inschrijven: voor DEF leden van Pinoké na inloggen met je wachtwoord en lidnummer.
Inschrijven: Niet-Pinoké leden kunnen zich opgeven via email defclinicpinoke@gmail.com.
Vermeld je voor- en achternaam, bij welke club je speelt en of je D, E, of F speler bent. D-spelers ook je…. Vermelden.
Geef duidelijk aan of je je inschrijft voor de ochtend- of middagclinic. Je ontvangt van ons een bevestiging van deelname.

Reageer