Den Bosch: Sothern vertrekt, Brouwer tekent bij

Foto © Ben Haeck - www.hockeyfotografie.nl

Alan Sothern keert niet terug bij Den Bosch. De Ierse international gaat na één jaar in Brabant te hebben gehockeyd terug naar zijn vaderland. Sothern scoorde dit seizoen vier doelpunten.

In tegenstelling tot Sothern heeft oud-international Matthijs Brouwer (foto) wel aangegeven te willen blijven. De aanvaller heeft bijgetekend met nog twee jaar. Brouwer was afgelopen seizoen goed voor 15 doelpunten en is daarmee als negende in de topscorerslijst geëindigd.

Eerder werd al bekend dat Gijs Campbell, het broertje van Bas, terugkeert bij de formatie van Reinoud Wolff.

Comments (3)

  1. Alan Sothern heeft bekend gemaakt niet terug te keren bij Den Bosch??Gelul, Den bosch wou hem absoluut niet terug! Hij voegde helemaal niks toe voor een buitenlander, en had ook niet zo’n topcorner waar hij bovendien voor gehaald was. Tevens had hij een aardig salaris, terwijl hij de helft van tijd op bank zat(wat meer dan terecht was). Wel goed dat Matthijs Brouwer bijtekend, nog steeds een uitstekende speler die nog heel vaak zijn waarde bewijst!

  2. Klopt, alan sothern was een grote miskoop! Wel goed dat ze Brouwer nog een jaar binden, hij blijft op zijn oude dag toch nog van waarde!!

  3. Denbosch heren heeft wel meer miskopen, wat te denken van Reckers.

Reageer