Den Bosch: McLennan komt, Smith blijft, Darling vertrekt

Foto © Ben Haeck - www.hockeyfotografie.nl

De hockeymannen van Den Bosch nemen Alistair McLennan van Tilburg over. De Australische middenvelder speelde slechts één seizoen voor het naar de Overgangsklasse gedegradeerde Tilburg en scoorde daarin twee keer.

Naast nieuwkomer McLennan ziet de Brabantse club middenvelder Austin Smith (foto) nog een jaar aan zijn verblijf vastplakken. Met vele assists en 13 doelpunten achter zijn naam was de aanvoerder van het Zuid-Afrikaanse elftal afgelopen seizoen een belangrijke speler voor de Bossche ploeg. Smith begint aan zijn derde seizoen in Brabant. Ook landgenoot Rhett Halkett blijft langer bij Den Bosch.

Daarentegen heeft de Ierse international Mitch Darling aangegeven te vertrekken uit Brabant. De aanvaller -goed voor vijf doelpunten afgelopen seizoen- is momenteel in gesprek met SCHC. Alan Sothern en Andrew Eversden hebben laten weten ook te vertrekken bij de geel-zwarten.

Juliën van den Nieuwenhuizen, Daan Zandbergen, Bas Campbell, Jimmy Doomernik, Ruben Mulder, Philip Thiadens, Matthijs Brouwer en Joep Burgerhof hebben volgens het Brabants Dagblad allemaal hun contract verlengd. Eerder werd Gijs Campbell al voor een jaar vastgelegd. Het contract van Rob Reckers en keeper Camille van Emstede liep nog door.

Comments (3)

  1. Wordt weer een pittg jaartje voor den bosch.

    Vraag me af wie het moeten gaan doen voor ze??

  2. Wordt zeker een pittig jaartje Joost, ben ook zeer benieuwd. Ze mogen nog wel een paar goede hoofdklassespelers halen, anders worden het gewoon weer Play outs! Er komen een aantal grote talenten aan bij Den Bosch, maar dat duurt nog wel 1 a 2 jaar voordat die ingepast kunnen worden. Ze moeten nu gewoon er proberen in te blijven, en daarna een goede mix maken van Jong talent en ervaring!

  3. werden afgelopen seizoen ook helemaal gek gedraaid door de jongens van KZ!
    Degradatie kandidaat nummer 1!!

Reageer