Docherty en De Ridder verkassen naar Kampong

Foto © Gerrit van Keulen

Laurence Docherty speelt aankomend seizoen voor Kampong, dat meldt de club uit Utrecht in een persbericht. De geboren Schot speelde vanaf 2007 bij Bloemendaal en werd drie keer landskampioen. Tevens won de voormalig Oranje-international één keer de EHL.

Ook ziet Bloemendaal Floris de Ridder naar Utrecht vertrekken. De Ridder keert terug naar Kampong waar hij in de JB1 en JA1 furore maakte. De verdediger speelde twee seizoenen bij de voormalig landskampioen.

Martin van Nierop, bestuurslid tophockey van Kampong, zei in een toelichting: “Wij zijn trots en verheugd de komst van zowel Laurence als Floris te kunnen melden. Zij vormen een sterke impuls voor ons eerste team en passen in onze tophockeyambities.”

Comments (3)

 1. Bloemendaal mag wel iets aan de verdediging gaan doen:

  Jenniskens Jolie ? Olmer Meijer

  Dit zijn alle verdedigers die Bloemendaal op dit moment heeft..

  Misschien is Sander de Wijn geruild voor deze 2 spelers?

 2. Floppieenteun

  Mee eens! Ook aan het middenveld trouwens. Met Sander de Wijn zou je een prima vervanger voor Boerma hebben. Stijn Jolie voor de Ridder en wie weet komt er voor de verdediging nog een aanvulling ( strafcornerspecialist?). Middenveld is in de breedte ook onderbezet met; Kessing, van Puffelen, Hofman (middenvelder?) en Schuurman (linksachter?). Kemperman zou prima aan dat rijtje toegevoegd kunnen worden. Daarnaast zou het leuk zijn als er eigen jeugd doorstroomt, eigenlijk de beste oplossing.

 3. stampertjes

  Laurie rulessss.Daar mogen ze in de Domstad blij mee zijn!!!

Reageer