Dwyer deze week onder het mes

Foto © Ben Haeck - www.hockeyfotografie.nl

De geblesseerde Jamie Dwyer wordt deze week nog aan zijn knie geopereerd, zo laat de Australische international via Twitter weten.

“Getting an operation on my knee on Thursday. Fingers crossed that all is not too bad in there. Hopefully back on the pitch asap,” aldus Dwyer op zijn Twitter.

De middenvelder van Bloemendaal raakte twee weken geleden in de wedstrijd tegen HGC ernstig geblesseerd aan zijn knie. Na onderzoek bleek de viervoudig Wereldspeler van het Jaar twee gaatjes in zijn kraakbeen te hebben. Dwyer verblijft momenteel in Australië.

Comments (2)

  1. floppieenteun

    Heb me er verleden jaar over verbaast dat Dwyer geen afscheidswedstrijd heeft aangeboden gekregen bij HC Bloemendaal (a la Vogels)(wel een mooie laatste wedstrijd tegen HGC verleden jaar, inclusief benutte beslissende strafbal). Dwyer heeft voor HC Bloemendaal veel betekend en het zou de club sieren om hem, in wat voor vorm dan ook, een onvergetelijk afscheid te geven. Nederland/Bloemendaal – Australie op het kopje?

  2. floppieenteun

    Vergeet natuurlijk het belangrijkste te vermelden, hoop dat de operatie meevalt en dat Dwyer, in ieder geval op de Olympische spelen, weer kan gaan schitteren. Jamie succes!

Reageer