E-teams hoofdklasseclubs spelen speciaal toernooi op Rotterdam

De eerste jongens- en meisjes E-teams van alle hoofdklasseclubs nemen op zaterdag 23 juni deel aan het Hoofdklasse E-toernooi bij Hockey Club Rotterdam. Alle 24 deelnemende teams zamelen in aanloop naar het toernooi geld in voor de stichting Hartedroom, een organisatie die medisch onderzoek naar kindercardiomyopathie (een afwijking van de hartspier) mogelijk maakt. Op deze wijze willen de spelers hun zieke leeftijdsgenootjes een hart onder de riem steken.
Tijdens het Hoofdklasse E-toernooi worden alle wedstrijden gespeeld op de drie watervelden van Rotterdam. De finales worden gespeeld in het stadion. Alle wedstrijden staan, net als in de ‘echte’ hoofdklasse, onder leiding van bondsscheidsrechters.

Comments (3)

 1. Vlugge Japie

  Echt een ontzettend leuk initiatief! Vorig jaar ook gezien en erg vrolijk om die kleintjes van de grote clubs aan de slag te zien.
  Jammer vond ik het dat de winnaar bij de jongens zich direct Landskampioen noemde, die arrogantie past niet bij de leeftijd.
  Lekker spelen!

 2. Jan uit het Bos

  Japie, wie is er kampioen geworden? Dat vind ik dan wel mooi om te weten.

 3. Vlugge Japie

  Laren had een ijzersterk J8E1-teampje. Ik vond het gewoon jammer dat er op hun eigen site met grote koeienletters stond dat ze ‘Landskampioen’ waren.

Reageer