Floris Evers neemt afscheid als international


Net als Teun de Nooijer en Roderick Weusthof heeft ook Floris Evers zijn laatste interland gespeeld. De goedlachse technicus nam afscheid op het hoogste podium met een zilveren medaille in Londen.
Evers, aanvoerder tijdens de Olympische Spelen, zegt te hebben genoten van de Spelen en ondanks het verlies in de finale trots te zijn op dit resultaat.
Op 18 augustus 2002 debuteerde Floris Evers op 19-jarige leeftijd in het Nederlands elftal. Hij speelde in totaal 228 interlands en scoorde daarin 17 doelpunten. Hij zal na zijn wereldreis zijn carrière als clubhockeyer bij Amsterdam wel doorzetten.

Comments (7)

  1. Sympathieke en goede speler met een uitstekende instelling. Zie hem als Bloemendaal fan nooit graag tegen Bloemendaal spelen. Ben benieuwd of Freixa (gebroken arm) en Vermeulen (sleutelbeenbreuk) op tijd fit zijn voor de eerste competitiewedstrijden. Amsterdam gaat Evers ook behoorlijk missen deze competitie, zeker in de breedte en gezien de sterkte van de overige play-off kandidaten.

  2. @Pieter, goed lezen voor je iets roept.

  3. @Hans, dat doet Pieter ook, hij vergeet alleen het woordjes :eerste helft van de competitie.

  4. @Hans, @Hockey, als ik het goed begrepen heb speelt Evers de eerste drie wedstrijden van de competitie en het slot van de competitie. Het is mij niet bekend of dat de laatste wedstrijden van de reguliere competitie zijn of de eventuele play-off´s. Ergens een artikel hierover gelezen, kan het zo snel niet meer terugvinden. Zijn dan toch redelijk wat wedstrijden die Evers mist, als mijn info klopt tenminste?

  5. hoog tijd dat hij moet lang geleden zijn gegaan

  6. @fog, domme opmerking en je taalgebruik is om te huilen.

  7. Voortaan even checken voordat je op enter drukt?

Reageer