Gijs Campbell toch niet naar Den Bosch

Eind mei werd bekend dat Gijs Campbell Oss zou verruilen voor Den Bosch, de club waar hij eerder al twee seizoenen speelde. Echter meldt het Brabants Dagblad donderdag dat de jongere broer van de Bossche-aanvaller Bas Campbell (foto) toch niet naar Den Bosch komt en bij Overgangsklasser Oss blijft.

“Hij twijfelt of hij het kan opbrengen en er niet te veel voor moet inleveren”, reageert Den Bosch-voorzitter Mieke van den Akker in de Brabantse krant. “Hij zet ons nu wel voor het blok; zo vlak voor de competitie is het lastig om een waardige vervanger te vinden.”

“Niet heel netjes nee”, erkent Campbell zelf. “Maar ik sta wel achter deze beslissing, ik voel dat ik dit moet doen. Ik twijfel of ik de juiste motivatie heb voor de hoofdklasse. Hockey is heel leuk, maar er is meer dan dat voor mij. Dat heeft verder helemaal niks met Den Bosch te maken, maar alles met mij.”

Comments (10)

 1. Van Oostduin

  Gebeld met Wesley Verhoek? Dit gaat toch geen trend worden?

 2. Heimwee doet gekke dingen.

 3. Wat een klasse beslissing van deze jonge man, stel dat hij over 4 maanden besluit dat het um niet gaat worden dan zitten ze bij Den Bosch toch echt in de problemen. Zelfkennis!

 4. Van Oostduin

  Zou het echt van deze heer Campbell gaan afhangen, dacht je? Of wordt het voor de Bossche Heren sowieso een loodzwaar seizoen? Welke clubs zijn nog financieel in staat twee vlaggenschepen met aansprekend succes in de vaart te houden? Dat zijn er niet zoveel meer. Bij Den Bosch vormen de dames toch al jaren het voornaamste succesverhaal en dito visitekaartje.

 5. Op de foto is echter bas campbell te zien. Geen pica van gijs te vinden?

 6. Hij had al een toezegging gedaan voor dit seizoen om bij Oss te hockeyen. En dit ook kenbaar gemaakt aan de groep. Dus Zou Den Bosch gewoon niet willen betalen.

 7. Van Oostduin

  Had hij dan aan twee clubs toezeggingen gedaan?

 8. De Frank Rijkaard van 2011

 9. Een John van de Brommetje mss?

 10. Van Oostduin

  Begin nu te begrijpen waarom die foto zo snel mogelijk verwisseld moet worden.

Reageer