Gooische-mannen beleven dag van gemiste kansen

Foto © Roel Ubels

De mannen van Gooische hebben een slechte beurt gemaakt op de eerste speeldag in de Hoofdklasse Indoor. In Utrecht verloor Gooische haar eerste twee duels. Rood-Wit was met 7-2 een maatje te groot en Oranje-Zwart won na een thriller met 6-5.

“Heel jammer”, blikt Stein Bisschop terug direct na het tweede duel. “Persoonlijke fouten hebben ons de das om gedaan tegen Oranje-Zwart. Onder andere die van mij”, zegt de nummer tien op Hockey.n5, doelend op zijn gele kaart in een cruciale fase van het duel. “Onwijs dom van me, al was het misschien wat zwaar gestraft. Ik riep alleen: Hey! De scheidsrechter had al eerder gewaarschuwd. Nu vond hij het genoeg.”

Na een knappe comeback van Gooische tot 5-5 trok OZ toch nog aan het langste eind in de allerlaatste minuten; 6-5. “Het was de dag van de gemiste kansen”, zegt Bisschop. “Het had vandaag heel anders kunnen lopen als we wat effectiever waren.”

Ondanks de slechte start met Gooische, heeft Bisschop goede hoop voor de rest van de competitie. “Als we zo spelen als de tweede helft tegen OZ, dan komt het allemaal goed. We moeten iets meer als een team spelen. Ik gooi niet direct mijn persoonlijke doelstelling weg: we gaan nog steeds voor de Play-offs.”

Bron: Hockey.nl

Reageer