Heren 1 van Laren compleet

De selectie van Heren 1 van hockeyclub Laren is twee weken voor de start van de competitie compleet. Laren heeft een mix van spelers die afkomstig zijn uit de eigen club en buitenlandse toppers.
De Australiërs Simon Orchard en Matthew Butturini zijn wellicht de meest aansprekende namen, verder komen dit seizoen Connor Grimes en Chris Seddon Laren versterken. Keeper Salman Akbar, Eli Matheson , Melchior Looijen, Rody Hofkamp en Roderik Huber maakten al deel uit van de selectie .
Laren is trots te kunnen melden dat het overgrote deel van de selectie echte Laren spelers zijn. Maar liefst 10 spelers speelden in de jeugd van Laren: Martijn de Jager, Sander van Someren Gréve, Steven Westra, Martijn Havenga, Berend van der Marel, Michiel Peters, Maarten Bushoff, Tjerk de Vries, Rogier Mooij en reservekeeper Joppe Boerstra.
De Canadees Connor Grimes (spits) is afkomstig van HGC, waar hij ruim 6 jaar gespeeld heeft.
Aanvaller Chris Seddon komt over van Schaerweijde. Hij kwam in zijn jeugd uit voor het Engelse team. Chris is een snelle spits met scorend vermogen. Hij maakte er vorig seizoen 11.
Maarten Bushoff is weer terug bij Laren. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor Huizen. Het jaar daarvoor maakte hij, onder leiding van Roelant Oltmans deel uit van Heren 1 en scoorde hij toen 9 doelpunten.
Tjerk de Vries groeide op Laren. Zijn vader Eelco keepte in de jaren 80 in Heren 1. Hij doorliep alle jeugdselecties om vervolgens met zijn vrienden een paar jaar bij Gooische te spelen. Laren is blij dat deze talentvolle speler weer terug is.
Rogier Mooij kwam in de C op Laren hockeyen. Na wat uitstapjes in de regio is ook hij weer terug bij Laren, waar hij zich verder wil ontwikkelen tot volwaardige hoofdklassespeler.
Joppe Boerstra is keeper van de A1 en nu al goed genoeg bevonden om met Heren 1 mee te trainen en als vervanger van Salman Akbar te fungeren.
Bron: Persbericht Laren

Reageer