Herman Kruis komend seizoen naar Push heren 1


Wij hebben officieel vernomen van BHV Push dat Herman Kruis heeft getekend voor komend jaar bij Push Heren 1. Kruis coacht op dit moment HDM dames 1 en zal aan het eind van het seizoen HDM verlaten.

Comments (6)

 1. Was bij Push al vanaf oktober bekend.
  Ik ben benieuwd of hij het seizoen bij HDM gaat afmaken. Hij laat de boel daar redelijk in de steek. Presteert bovendien niet beter dan Verhoef, die wegmoest.

 2. Erg sneu voor Sven. Hoopt dat hij Push laat promoveren dit jaar. Zou mooi afscheid voor hem zijn.
  De vriendschap tussen Herman en Sven loopt evenredig aan de prestaties van onze oud-bondscoach: bergaf!

 3. Iman Trafo

  wat een gedoe zeg? gisteren kwam HKH.nl met de primeur, maar…. Vervolgens wordt het in alle toonaarden ontkend met het verzoek het bericht van de site te halen. Binnen 24uur wordt het dan bekend gemaakt. Wat een amateurs daar bij Push.

 4. Sven van der Most gaat de dames van Tilburg doen komende jaren. Dat werd gisteren al eerder bekend gemaakt.
  https://hctilburg.com/site/default.asp?Option=51&NewsID=164&Volledig=1

 5. Ab van der Wouden

  Inderdaad weer een knap staaltje amateurisme van de commissies tophockey van beide clubs. De een lekt informatie naar de media en laat de huidige succesvolle coach in de steek en de ander is op zoek naar “weer” een nieuwe coach. Wellicht kan de KNHB starten met een nieuwe cursus of informatie avond (bedacht door de “Boekaniers” ofzo) met het thema; “Ik ben de commissie Tophockey, hoe doe ik dat eigenlijk en wat houdt dat in?”

 6. @Iman: Push krijgt wat het verdient!

Reageer