Hockeyclub Schaerweijde en ABN AMRO tekenen sponsorcontract


Jeroen Jebbink, Directeur Bedrijven Zeist en Utrechtse Heuvelrug: ‘Hockey is een sport die uitstekend past bij ABN AMRO. Veel van onze klanten zijn liefhebber van hockey. Daarnaast biedt onze samenwerking met de clubs ons de mogelijkheid een breed publiek te informeren over onze producten en dienstverlening’.
Annemiek van Dedem, voorzitter Schaerweijde hockey: ’Schaerweijde is zeer verheugd met ABN AMRO als sponsor. Na de recente opening van ons geheel vernieuwde en uitgebreide hockey- en golfcomplex, geeft dit een enorme impuls aan de hockey voor de jeugd. Met de kernwaarden die ABN AMRO hanteert te weten: vertrouwd, deskundig en ambitieus is de link met Schaerweijde hockey een voor de hand liggende. Schaerweijde is veel meer dan hockey alleen. De sfeer op de club, de verscheidenheid aan jeugd, senioren, ondernemers en vrienden, het hiervoor genoemde fantastische complex en de groene omgeving zorgen voor een schitterende ambiance. De verdere professionalisering van Schaerweijde staat garant voor een verdere ontwikkeling van breedte- en topsport in Zeist’.
ABN AMRO was al langer te vinden op de hockeyvelden. Met de sponsorcontracten die in 2005 zijn afgesloten, heeft ABN AMRO sponsoring van hockey geïntensiveerd. Uit onderzoek blijkt namelijk dat hockey, net als tennis en running, goed aansluit bij de belangstelling van de klanten van de bank. Bovendien past het bij de maatschappelijke betrokkenheid van ABN AMRO om lokaal en regionaal te ondersteunen.

Reageer