Hurley-coach Bruin: “Peters is een absolute smaakmaker”

Hurley heeft een zaalfenomeen in huis, zo gonst het de laatste weken door de wandelgangen van Holland Hockeyland. De 40-jarige Erwin Peters, in de jaren negentig speler van Amsterdam, schijnt een ware attractie te zijn in de zaal. Zaterdag begint Peters met Hurley in Delft aan de zaalcompetitie.

“Een absolute smaakmaker”, zo noemt Bas Bruin (foto), veldcoach van de Hurleymannen, Peters op Hockey.nl. “Voor een speler als Peters kom je naar de hal. Hij is dodelijk in de cirkel, alles wat voor z’n stick komt, legt hij erin. Vorig jaar speelde hij in het derde, waartegen wij met heren 1 oefenden in de zaal. Het werd 11-11 en ik geloof dat Erwin er tien maakte. Hij is een van de beste zaalhockeyers die ik ken.”

“Leuk om die complimenten te horen”, zegt Peters. “Maar ik ga zoiets niet over mijzelf roepen. Ik heb zaalhockey altijd heel erg leuk gevonden. De afgelopen jaren speelde ik in het derde en daarmee deden we het goed. We zijn een paar keer landskampioen geworden bij de reserveteams en hebben een zaalgroep waarmee we al een aantal jaar bij elkaar zijn.”

Bron: Hockey.nl

Reageer