Keeper Vismans naar Klein Zwitserland – Hoofdklasse Hockey Nederland

Keeper Vismans naar Klein Zwitserland

Daan Vismans keept volgend seizoen bij de hockeymannen van Klein Zwitserland. De keeper van Aeolus heeft daarmee definitief besloten niet mee te verhuizen naar het Rotterdamse Leonidas, dat gaat fuseren met Aeolus.

Vismans is de tweede versterking voor de ploeg uit Den Haag. Eerder werd SCHC-speler Cedric Ton aangetrokken.

Klein Zwitserland speelde vorige maand nog de play-outs tegen Den Bosch om promotie naar de Hoofdklasse. De Bossche hockeyers waren echter in twee wedstrijden te sterk, waardoor de Hagenaren aankomend seizoen nog een jaar in de Overgangsklasse spelen.

Comments (7)

 1. Niets te zien op de site van HCKZ
  Niet bekend bij mensen van HCKZ
  is dit wel juist?

 2. ALS ze slim zijn laten ze hem lekker bij de fusie aeo/leo

 3. Goede keeper, alleen net iets te dik!Overgangsklasse is een goed niveau voor hem, hoofdklasse kan hij niet aan!Heeft wel aardig wat kwaliteiten (1 op 1, lijnkeeper, goede reflex) alleen mag hij wel op corners trainen, want die vliegen er soms wel iets te vaak in;)

 4. Wat gebeurt er met de keeper die er op dit moment al zit: Freerk ten Hoor? Goede keeper is dat. Vind ik persoonlijk ook beter dan Daan Vismans.

 5. Die stopt ermee!

 6. Freek “koek koek door de beentjes” ten hoor stopt inderdaad!

 7. Dapper om hier anoniem iemand een beetje af te gaan zitten zeiken!! echt goed!! Zet je naam er dan tenminste onder. Zie dit wel vaker op deze site!

  Bram de Vries

Leave a Reply

uil:home-alt Home uil:newspaper Nieuws uil:schedule copy Programma ♀ uil:schedule copy Programma ♂