Klaas Veering:"Speelden echt goed tegen Hurley"


Koploper Amsterdam speelde woensdagavond voor de derde na de winterstop gelijk. Tegen nummer elf van de Hoofdklasse, Hurley, werd in het Wagenerstadion met 1-1 gelijkgespeeld.
Amsterdam doelman Klaas Veering:”Gek genoeg speelden we heel erg goed. Het enige dat ontbrak was het maken van doelpunten. Daarin deden we ons te kort en bij Hurley stond doelman Peter van Baak ook heel goed te keepen. We kwamen in de eerste helft ook nog achter en in de tweede helft snel gelijk maar daarna gingen we de bal op goed geluk de cirkel inbrengen.Misschien hadden we er beter aan gedaan om nog eens goed te kijken om een gaatje te vinden. Maar er is nog géén sprake van paniek in Amsterdam. We staan nog steeds bovenaan en als we drie van de zeven overgebleven wedstrijden winnen dan bereiken we de Play Offs. Het liefst doen we dat natuurlijk als koploper. Zondag tegen Schaerweijde zal ook niet makkelijk zijn. Het vertrouwen is er en als we de doelpunten dan wel maken is er niets aan de hand.”

Comments (3)

  1. Misschien handig om de titel aan te passen naar “Speelden echt goed…”
    Nu lijkt het een beetje alsof Veering hier vertelt hoe goed hij alleen wel niet is.

  2. Iman Trafo

    Waarom? “Amsterdam speelde echt goed” is toch een prima uitspraak?

  3. Wat een onzin zeg, we speelden echt goed met 1-1 gelijk tegen Hurley, laten we eerlijk zijn zo goed was je dan niet als Amsterdam

Reageer