Kruize verruilt 010 voor 020

Hidde Kruize (foto links) speelt aankomend seizoen voor landskampioen Amsterdam. De middenvelder speelde de afgelopen twee seizoenen voor Rotterdam. Daarvoor kwam Kruize uit voor Klein Zwitserland.

“Ik vind het een mooie uitdaging om in dit kampioensteam te komen spelen,” vertelt Kruize. “Mijn sociale leven speelt zich sinds een tijdje voornamelijk af in Amsterdam, dus dat maakte de overstap extra aantrekkelijk.”

Coach Taco van de Honert is blij met de komst van Kruize. “Hij is een goede speler die er toe kan bijdragen dat we ook volgend seizoen succesvol afsluiten.”

Kruize is na Paul Maas, Maurits Hertzberger, Ryan Archibald en Mark Knowles alweer de vijfde speler die de club uit Rotterdam verlaat.

Comments (6)

 1. Overschatte hockeyer die bij Rotterdam niet veel heeft laten zien. Misschien dat met deze transfer zijn vader Paul van Ass tot een selectie kan bewegen…

 2. Zijn vader is toch gestopt als KNHB-bestuurder???
  Heeft dus geen invloed meer Long!

 3. donkey kong

  redelijke clubhockeyer niks meer niks minder

 4. Hidde is een hele goede (club)hockeyer. Elke club zou blij met zo’n hockeyer zijn. Naast het veld is het ook een goede jongen.

 5. Jammer dat hij weggaat bij Rotterdam, zeker nu er ruimte voor hem was gekomen op het middenveld door het vertrek van Knowles en Archibald. Door hen zat hij nu toch vaak op de bank. Heeft fraaie scoop in de polsen.

  Mij is overigens niet bekend dat Child Rotterdam verlaat, klopt dat wel?

 6. Het klopt dus niet, zie het bericht over de nieuwe Kiwi van Rotterdam!

Reageer