Laatste plaatsen beschikbaar voor Olympic Day & Night

Oud-hockey international Floris Evers zit er klaar voor. In het Olympisch Stadion in Amsterdam wordt op 22 en 23 juni de Olympic Day & Night door NOC*NSF georganiseerd. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar oud.

Ieder jaar wordt in meer dan 160 landen op 23 juni de Olympic Day gevierd. Een dag waarop het ontstaan van de moderne Olympische Spelen centraal staat. Wereldwijd gaan jong en oud met elkaar sporten waarbij de Olympische waarden excelleren, respect en vriendschap centraal staan. Dat gaan we ook doen in Nederland, speciaal voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar.

Op zaterdagavond 22 juni worden 250 kinderen in het Olympisch Stadion in Amsterdam ontvangen door Floris Evers en een groot aantal andere Olympische en Paralympische sporters. Onder begeleiding van deze helden gaan ze verschillende sporten beoefenen en krijgen de kinderen en begeleiders de unieke mogelijkheid om in tentjes te overnachten op het Olympische veld van het Olympisch Stadion. De volgende ochtend ontbijten ze samen en wordt er verder gesport. Ook hebben de kinderen exclusief de mogelijkheid vragen te stellen aan Olympische sporters tijdens de ‘Kids-persconferentie’. De dag eindigt met een heuse Olympische sluitingsceremonie, waarbij de familie en vriendjes van de kinderen aanwezig kunnen zijn.

Ben je tussen de 9 en 12 jaar en lijkt het je geweldig om onder begeleiding van bekende Olympiërs en Paralympiërs te overnachten in het Olympisch Stadion en allerlei sporten te beoefenen, meld je dan aan via www.nocnsf.nl/olympicday. Er zijn nog enkele plaatsen van de 250 beschikbaar.

Reageer