Lemmers nieuwe trainer/coach Hudito-mannen

De komende twee seizoenen zal Niels Lemmers trainer/coach worden van Hudito Heren 1. Voorzitter Marco de Ridder: “Heren 1 heeft het dit seizoen heel goed gedaan onder leiding van vertrekkend coach Marcel van der Heijden. De basis om verder mee te werken ligt er. Hudito heeft gezocht naar een enthousiaste coach die met het elftal weer een volgende stap richting tophockey kan zetten. Met zijn hockeykennis en ervaring in de top van de Hoofdklasse past Niels goed in dat profiel.”

Niels Lemmers was de afgelopen seizoenen als assistent trainer-coach van Rotterdam H1 werkzaam. Rotterdam bereikte de finale van de EHL en is nu nog volop in de strijd voor het landskampioenschap. Hiervoor was hij betrokken bij de begeleiding van Den Bosch Dames 1 en Meisjes A1 en de jeugdopleiding van Union.

Niels Lemmers: “Het is geweldig om met spelers of speelsters te werken die zich willen verbeteren. Als de club die drang vanuit een elftal ondersteunt kunnen er mooie dingen gebeuren. In de gesprekken met Hudito kreeg ik het gevoel dat deze club naar de toekomst kijkt en dat de spelers beseffen dat ze dicht tegen de top van de overgangsklasse aan zitten. Daarnaast beseft iedereen dat er hard gewerkt moet blijven worden. In zo’n omgeving wil ik graag mijn bijdrage leveren.”

Bron: Persbericht Hudito

Comments (3)

  1. Het zal heel lastig worden het beter te doen dan zijn voorganger…

  2. Authentic

    Wat een onzin reactie! Piet weet t niet. Geweldige zet van Hudito. Niels gefeliciteerd zet m op!

  3. Janniek

    Hij zal vast en zeker wel bij Aeolus gaan shoppen! Als hij zijn ogen open gehouden heeft kan ie zo een heel team meenemen en voor de play-offs spelen!

Reageer