Liesklachten stellen rentree Iding mogelijk uit

Foto © Euro Hockey League / Frank Uijlenbroek

De mannen van HGC staan al een week op het veld, maar de rentree van Eric-Jan Iding -alias Speedy- in Wassenaar moet nog even uitblijven. De aanvaller kampt met liesklachten en werkt momenteel een individueel trainingsprogramma af, dat schrijft het AD/Haagsche Courant.

Iding heeft afgelopen jaar met het Madrileense Club de Campo een lang seizoen gedraaid door het behalen van de play-off-finale in Spanje en de EHL-finale half juni (beiden verloren). Speedy noemt zijn blessure dan ook een nawee van dat seizoen.

“Het is geen overbelasting, maar een irritatie die er geleidelijk aan is ingeslopen. Uit onderzoek is gebleken dat er gelukkig niets kapot is.”

“Een combinatie van rust en de juiste training moeten de blessure verhelpen. In dat traject zit ik nu. Wanneer ik weer kan aansluiten bij de groep valt op dit moment nog niet te zeggen.”

Comments (3)

  1. Van Oostduin

    Prachtige foto. Helemaal in stijl. Speedy heeft voor zijn lichaam natuurlijk ook wel een veeleisende manier van spelen. En dan gaan de jaren op enig moment toch tellen. Beterschap!

  2. Een beetje de zeer trouwe blik van mijn golden retriever. Ik ben verkocht.

  3. Van Oostduin, wie ben jij…??? Gewoon interesse: je weet wel heel veel inside van vooral het haagse hockey….

Reageer