Looijen verruilt Kampong voor Laren

Foto © Ben Haeck - www.hockeyfotografie.nl

Hoofdklasser Laren heeft Kampong-aanvoerder Melchior Looijen aangetrokken. De strafcornerspecialist heeft vrijdag een 2-jarig contract ondertekend, zo meldt de Gooi- en Eemlander.

De 29-jarige Looijen speelde de afgelopen elf jaar voor Kampong. Dit seizoen eindigde hij op de topscorerslijst in de Hoofdklasse met 22 doelpunten op de derde plaats.

Met Looijen heeft Laren een opvolger in huis gehaald voor de vertrokken Australische international Luke Doerner, die eveneens centraal in de verdediging speelde en het strafcornerkanon van zijn ploeg was.

Bron: Gooi- en Eemlander

Comments (3)

  1. Het hing al geruime tijd in de lucht. Slimme zet, nog ff cashen,kun je lekker van op vakantie.

    Voor Kampong echt een aderlating. Iemand een alternatief in gedachte?

  2. Begin van een lange grote carrousell. HGC belt de hele wereld af en beschik over enorm veel geld zelfs bij JA1 wordt daar betaald! Slimme aankoop van Laren! . Cavellet opvolger van Struyk bij Kampong? Daar moet ook wat gebeuren. Lees dat Seo van Pinoke naar Schearwijde gaat. Zijn 4e club in hetzelfde aantal jaren! en wat met Taekema en Evers van Amsterdam waar de contracten aflopen? Winnnaars? Misschien Hurley omdat hun team bij elkaar bllijft en de kwaliteit in de hoofdklasse in totaal omlaag gaat en natuurlijk Bloemendaal want daar ga je niet weg.

  3. Floppieenteun

    Denk ook een goede en realistische aankoop voor Laren. Alleen Laren is er nog lang niet met deze aankoop, gezien het vertrek van de Australiers. Kan Looijen er nog zo´n seizoen aan vast plakken en kan hij Doerner vervangen? En hoe ontwikkelt de eigen jeugd zich? Ben benieuwd naar HGC, verwacht daar wel het een en ander. Seo naar Schaerweide, zou een topaankoop voor ze zijn! Denk dat elke club in de hoofdklasse blij zou zijn met Seo, mits fit en scherp. Taekema gaat natuurlijk naar Bloemendaal, hij wil nog een keer kampioen worden 🙂

Reageer