Mark Noë verkast van SCHC naar Schaerweijde – Hoofdklasse Hockey Nederland

Mark Noë verkast van SCHC naar Schaerweijde


Schaerweijde beweegt zich buitengewoon actief om volgend jaar in de hoogste hockeyklasse goed beslagen ten ijs te komen. De mannenhockeyers in Zeist hebben zich nu versterkt met Mark Noë (24). De aanvaller is afkomstig van SCHC waar hij de afgelopen twee seizoenen in de hoofdmacht speelde. Hij hockeyde eerder voor Gooische en Laren. Noë is alweer de derde nieuweling van de Zeister hoofdklasser. Eerder contracteerde de ploeg van trainer/coach Bart Looije twee Nieuw-Zeelandse internationals: De aanvallende middenvelder Blair Hilton die met de Kiwi’s naar de Olympische Spelen in Londen gaat én verdediger/strafcornerspecialist Matt L’Huillier. De komende weken verwacht Schaerweijde nog een paar gerichte aanvullingen voor de selectie.
(Arjan Klaver)

Comments (28)

 1. Het begint nu irritant te worden dat er alleen maar oud nieuws op deze site terecht komt. Het is niet eens nieuws, het is informatie die je overal kunt vinden.
  Doe er iets aan!!!

 2. Bij SCHC gaan er nogal wat weg. Wie blijven er en wie komen er bij?
  Weg:
  Bjorn Kellerman
  Lex Hoogeveen
  Carlos Nevado
  Tim Drummond
  Thomas van Breen
  Daan Jongejan
  Mark Noë
  Blijven onderstaande spelers?
  Joost van den Berg
  Tim Bödicker
  Matias Cammareri
  Mitch Darling
  Tim Hage
  Conor Harte
  David Harte
  Minck Hermans
  Gijs Hibbeln
  Pedro Ibarra
  Robbert van de Peppel
  Roderic Schwirtz
  Jurriaan van der Veer

 3. Mark Noe van SCHC heren 1? Heb het jochie nog nooit in het eerste zien spelen daar! Zal wel weer in SCHC 2 hebben gespeeld komt van Laren en Gooische is vast zo’n loop jongen geweest van de oude coach! Jongens die niets kunnen en toch in het eerste hockeyen omdat A.F. wat jongens nodig heeft die koffie voor hem halen enzo! Zielig voor die Mark! Hoop dat hij minuten gaat maken voor Sweijde! Succes! Maar had nog nooit van hem gehoord en dat noemt schaerweijde een gerichte versterking? Hoop niet dat zo’n jongen weer alles in het tweede daar speelt!

 4. RAAAARRRRRR of Toeval?
  Hoeveel zullen er nu nog vetrekken daar? Een beetje Hockeymoe, nadat Dhr. Adel aan het roer heeft gestaan. Waar rook is is vuur. Eerst Laren nu SCHC. Teamspirit en clubgevoel is ver te zoeken.

 5. Lachende Kabouter

  Uhm Barend, Noë is wel degelijk een heren 1 speler. Zowel bij Laren als bij SCHC…

 6. Harte gaat naar Kampong als keeper ipv van Essen.
  Smolenaars zou daar assistent trainer worden. Het kan blijkbaar niet op bij Kampong!
  Ook Joost van den Berg zou in beeld zijn om terug te gaan.
  SCHC gaat een lastig jaar tegemoet. Ze lijken in te zetten op de dames en maar hopen dat de heren in de hoofdklasse blijven.

 7. Blijven onderstaande spelers?
  Joost van den Berg (twijfels)
  Tim Bödicker (blijft)
  Matias Cammareri (weg, gaat trouwen in argentinie kans klein dat hij komt)
  Mitch Darling (weg ivm werk in Ierland)
  Tim Hage (blijft)
  Conor Harte (twijfels)
  David Harte (twijfels, kampong, laren)
  Minck Hermans (blijft voor te veel geld zou een derde moeten verdienen)
  Gijs Hibbeln (4 maanden blessure)
  Pedro Ibarra (komt terug)
  Robbert van de Peppel (blijft kan nergens anders heen)
  Roderic Schwirtz (blijft)
  Jurriaan van der Veer (grote kans weg)

 8. Hage blijft denk ik niet. Gaat ook naar Laren of Kampong, net als Harte.

 9. Wat moet Kampong nou met Harte? Heeft het afgelopen jaren niet laten zien, moet lekker terug naar Ierland. Als international lijkt het alsof je iets kan, maar Ierland heeft hockeyt niet zoveel te brengen. Dag Harte, gewoon lekker terug naar Ireland en Kampong moet met een nederlandse keeper gaan spelen!

 10. de alwetende

  Matias Cammareri gaat definitief weg
  Lucas Rey komt waarschijnlijk terug

 11. Hage heeft nog een contract dus lijkt me lastig.
  Daarnaast kan hij nu eindelijk minuten maken bij SCHC als hij de kans krijgt. Bij Kampong is het voornamelijk zitten en hebben ze BRinkman al als talent..

 12. opdeplank

  van der Veer gaat naar Laren
  Fuentes (of hoe hij ook heten mag) laat overal een spoor van vernielingen achter…..

 13. @ op de plan
  vd Veer naar laren.. nog ff, die gozer stopt elk seizoen wel 2 keer met hockey, dus laren hoeft hem echt niet te hebben. zou daarnaast ook geen versterking zijn of toevoeging in de breedte.. deze jongen heeft de afgelopen paar jaar nauwelijks gespeeld en dat heeft ook te maken met het feit dat hij gewoon het niveau niet aankan.

 14. vd Veer naar Laren 2

 15. opdeplank

  @Patje: …. heeft gelijk, vd Veer naar H2 van Laren. Stopt dus inderdaad met tophockey.

 16. Heren 2 van laren? Heeft Laren dat dan? Die club is toch zo goed als dood?

 17. @bram, viel jij niet af voor het 2e van Laren

 18. opdeplank

  @Bram, Laren is springlevend maar moet net zoals iedere andere sportclub in deze tijd goed met de centjes omgaan. En ik kan je vertellen dat het met Laren wel goed zit. Misschien handig om niet altijd maar af te gaan op roddels en achterklap, daar is nog nooit iemand beter van geworden.

 19. @king
  Nee, gelukkig niet. Staan daar op zondag 5 man en 2 honden een biertje te drinken.
  @opdeplank
  Al een tijdje niet op laren geweest? Haha

 20. opdeplank

  @Bram : gisteren nog…… en vandaag….. en morgen……
  Jij al een tijdje niet op Laren geweest? 😉

 21. @ Bram wat ben jij gefrustreerd ,Zielig is dat

 22. @Bert
  gefrustreerd?? Leg uit want ik begrijp je niet helemaal. Ik constateer alleen dingen en soms is de waarheid hard! En maak je geen zorgen want ik zou nog voor geen ton op die club willen spelen!

 23. @Bram,lees eerst anders even de kop van het Artikel, dat gaat over een speler die van Schc naar Schaerweijde gaat en vervolgens komt er een reactie dat vd Veer stopt met tophockey en op zijn oude club Laren in het 2e elftal gaat spelen, allemaal prima en nuttige info.
  Jouw enige bijdrage is iets roepen waar je geen enkele weet van hebt, dus laat het lekker zitten en kom met een nuttige bijdrage of reageer gewoon niet.

 24. Oke Bert, maak je anders lekker druk om een in jouw ogen zinloze reactie. Hij komt in ieder geval wel hard aan zo te zien. Pijnlijk he, om te zien hoe je cluppie ten onder gaat!!

 25. @Bram, Hoe weet jij nou wat mijn club is? heb je een glazen bol?
  Ik zeg alleen dat je reactie totaal niet op dit onderwerp slaat, maar denk dat het niet heel veel zin heeft om hier verder op door te gaan.

 26. Gelukkig is er een forum om meningen zonder enige houvast te delen. Echt genieten deze discussie Bram en Bert, ga lekker door!
  On: SCHC zal het druk krijgen de komende maanden. Nieuwe staf, veel nieuwe spelers, wordt moeilijk. Veel succes.

 27. @Bert,
  ik hoop voor je dat je je niet zo druk maakt als het om een voor jou willekeurige club gaat. Maar goed, succes met Laren volgend jaar!

 28. Laren is ook niet mijn club, maar betekend nog niet dat het een vervelende club is die alleen maar problemen heeft. Ze leggen nu wel een nieuw veld aan, dus er zal vast wel iets van geld zitten. En laat me nou niet lachen Bram, voor een ton ga ook jij een jaar op Laren hockeyen, dat zal ieder persoon doen. Of je moet natuurlijk al meer dan een ton verdienen op dit moment, maar dat kunnen niet veel mensen zeggen.(Misschien wel bij Laren, haha)

Leave a Reply