Michiel van der Struijk: “Er is een kans dat Constantijn Jonker kan spelen”

Nadat de eerste play-off-wedstrijd in de geschiedenis van de heren van Kampong thuis verloren ging zou je kunnen denken dat de spanning in het Utrechtse kamp toeneemt. Bij coach Michiel van der Struijk is daar echter geen sprake van: “Spanning? Nee, juist leuk! Het is toch fantastisch dat we dit soort wedstrijden kunnen spelen”. In Utrecht wordt er vooral genoten van de eerste play-off-deelname, maar is er ook oog voor de realiteit. “Wij vinden dat we woensdag gewoon goed hebben gespeeld, alleen hebben we de momenten dat het kon niet afgemaakt. We zijn vaak genoeg bij hun in de cirkel geweest, maar een enkele strafcorner verdienen is dan te weinig.”
Rendement is dan het toverwoord bij Kampong, dat de eerste wedstrijd onbevangen speelde. Daarnaast is er de hoop dat clubtopscorer Constantijn Jonker weer zijn opwachting maakt in de spits. “Constantijn is vandaag bij de fysio geweest en er is een kans dat hij tegen Amsterdam kan spelen.” Het zou voor de club uit Utrecht een welkome versterking zijn, de wedstrijd van morgen moet gewonnen worden wil het uitzicht houden op een plek in de finale.

Comments (3)

  1. hockeyfan

    Kampong wint van Amsterdam!!!!! Ze hebben niets te verliezen en juist die houding levert de winst.

  2. Kampong heeft daarnaast ook gewoon een goed team. Docherty is echt weer heel erg goed en komt beter uit de verf dan zijn laatste jaar bij Bloemendaal.
    De cornerstrategie is grappig en best succesvol.
    Ik verwacht een mooi potje!!

  3. Kampong is prima ploegje, maar wel maatje te klein voor a’ dam, Geeft verder niets, maar laten we niet doen alsof Kampong ineens van amsterdam gaat winnen omdat ze niets te verliezen zouden hebben? Wat een onzin, in principe heeft amsterdam niets te verliezen, die krijgen bij verlies namelijk nog een kans om gewoon de finale te halen.

Reageer