Norris-Jones doet boekje open over vertrek SCHC

Foto © Proshots

Lloyd Norris-Jones vertrok half februari plotseling bij de hockeyers van SCHC. Er is het één en ander over geschreven in de media, maar de Zuid-Afrikaan heeft nu zijn eigen pen opgepakt en heeft op zijn eigen website over de situatie geschreven. In zijn blog schrijft de naar Australië vertrokken Norris-Jones over zijn reden voor het vertrek bij de club uit Bilthoven en doet hij enkele opmerkelijke uitspraken.

“Na het WK, de Commonwealth Games en een vol seizoen hockeyen in Australië was mijn lichaam toe aan rust. Gregg Clarke, mijn bondscoach, heeft nog specifiek aangegeven dat iedereen moest rusten, maar ik kreeg dat niet eenmaal in Nederland zijnde. Ik kreeg een burn-out en was mentaal oververmoeid. Ik kreeg geen sympathie van mijn coach, niet dat ik daar om vroeg, maar je zou wel verwachten dat een coach in de Hoofdklasse een speler fatsoenlijk zou behandelen. Zijn exacte woorden waren dat ik nutteloos was”.

“Het was een moeilijke tijd voor me, maar ik heb het gevoel dat ik er sterker uitgekomen ben. Dit jaar kom ik mijn beste persoonlijke shape, drink ik geen alcohol meer en groei ik als persoon, op weg naar Londen 2012.”

Wil je meer lezen over Norris-Jones en zijn vertrek bij SCHC, lees dan zijn gehele blog op zijn website:  ‘The Dutch dream is over. For now.’

Reageer