Oefenwedstrijd tegen Belgen prooi voor Oranje – Hoofdklasse Hockey Nederland

Oefenwedstrijd tegen Belgen prooi voor Oranje

De Nederlandse zaalhockeyers zijn al een paar weken in voorbereiding op hun aanstaande EK in Leipzig volgende maand. Vrijdagmiddag werden in een oefenwedstrijd onze Zuiderburen verslagen met 3-1 (doelpunten  Oranje : Robin de Munk, Timo Kransstauber, en Jasper van Gerven).

Daarna maakte bondscoach Robin Rösch zijn EK selectie bekend. HDM zalhockeyer Robin de Munk gaat niet mee naar het EK.  Daat heeft volgens bondscoach Rösch mede te maken met zijn fitheid. “Robin heeft eigenlijk steeds ergens last van gehad. De ene keer van zijn hamstring en vervolgens van zijn rug. Met als gevolg dat Robin, een heel goede zaalhockeyer, te weinig in huis had.”

De Oranje equipe speelt na de kerst nog twee oefenwedstrijden in het Almeerse Topsportcentrum op donderdag 29 (onderling)  en vrijdag 30 december tegen het Franse Cambrai.

Comments (1)

  1. Zo gemakkelijk was het niet, Belgie stond 0-1 voor tot 4 minuten van het einde. Toen wat hulp gehad van de scheids, anders denk ik niet dat het goed was afgelopen. Belgie is een nieuw team dat europacup C gaat spelen. is er niets mis met onze selectie?

Leave a Reply

uil:home-alt Home uil:newspaper Nieuws uil:schedule copy Programma ♀ uil:schedule copy Programma ♂