Oranje in halve finale na winst

Nederland kon met een overwinning de halve finale veiligstellen. Het mooie spel dat de toeschouwers de eerste wedstrijd hadden verwacht maar niet voorgeschoteld kregen werd daarom tegen Engeland verwacht. Overigens is deze wedstrijd de tweehonderdste interland voor Robert van der Horst.

Al vroeg wist Billy Bakker een bal die via een Engelse stick omhoog kwam het doel in te volleyen, 1-0. Robbert Kemperman was aan het eind van de eerste helft wederom van belang met zijn backhand, deze keer gaf hij de bal keihard voor en wist Jelle Galema de bal erin te tikken, 2-0.

Na rust wist Barry Middleton Engeland nog terug te brengen op 2-1 maar verder kwamen zij niet.

Comments (5)

  1. Waar ik overigens zeer positief verrast over ben is het commentaar, verslaggeving en en uitzendingen bij RTL7! Had even de vrees dat Leo Driessen commentaar zou gaan geven, maar de man (weet zijn naam niet) die iedere wedstrijd van commentaar voorziet lijkt er echt verstand van te hebben! Vind het eigenlijk beter dan de NOS met Philip ‘op de stick getikt’ Kooke…top!

  2. Vlugge japie

    Klopt, helemaal mee eens, normaal deed hij toch voetbal op sport1

    Doet het erg goed en lijkt er meer verstand v te hebben san philip “zelfs in de herhaling weet Philip nog niet de juiste overtreding te benoemen” kooke

  3. Inderdaad complimenten aan john van Vliet, heeft al wel ervaring opgedaan tijdens de eerste jaren van de EHL bij Net5

  4. En hij was ook de commentator bij het wk 98. Fijne commentator; mi veel beter dan Philip Kooke

  5. John is oud hoofdredacteur van Hockey Magazine en heeft dus veel verstand van het spelletje.

Reageer