Oud-Tilburg-speler Hermsen overleden

Als een mokerslag daalde vrijdagmiddag jl. het bericht neer in Tilburg dat Wouter Hermsen, getalenteerd jeugdlid van TMHC Tilburg en zelfs selectiespeler van Heren I in het seizoen van de terugkeer naar de Hoofdklasse, is overleden tijdens een skivakantie in Zwitserland.

Totdat hij Tilburg verruilde voor Rotterdam om daar te gaan studeren heeft Wouter onverkort deel uitgemaakt als zeer gewaardeerd lid van de TMHC Tilburg Familie. Na zijn vertrek uit de stad veranderde er voor Wouter niets in diens houding ten opzichte van Tilburg, want als hij weer op de club verscheen maakte hij zonder omwegen duidelijk dat een groot deel van zijn hart aan de Bredaseweg lag.

En Wouter kwam terug: als coach van een concurrent dames team en in die hoedanigheid wilde hij ook zeker winnen. Maar ongeacht de uitslag was Woutje na afloop van de wedstrijd gewoon weer Tilburger. Een jongen die op een fantastische wijze honderduit kon praten en waarmee je dan vele gezellige biertjes kon drinken. Daarna ging hij, zo trouw als hij was, sowieso ook altijd nog terug naar zijn andere echte Familie aan de andere echte Bredaseweg, zijn enige echte basis.

Wouter was klaar met zijn studie en met volle overgave begonnen aan zijn nieuwe uitdaging, zijn eerste baan bij de ABN AMRO Bank.Het doet ongelooflijk veel pijn vast te stellen dat een fantastisch mooi mens met al zijn mooie toekomstverwachtingen strandt op de leeftijd van 26 jaar. Eigenlijk mag het zo niet gebeuren.

Bron: Website Tilburg

Reageer