OVK Clubnieuws: HIC legt vijfde veld aan

HIC  heeft vandaag de aanleg van een vijfde kunstgrasveld bekend gemaakt.

“Als bestuur zijn wij de afgelopen tijd bezig geweest om grond van onze buurman voetbalclub RKVIC aan te kopen om daar een vijfde veld op aan te leggen.” aldus Wouter Stevens, voorzitter van de Amstelveense club. “Voor de seniorendivisie zien we dat HIC al rond nummer zes tot zeven staat in Nederland wat betreft het aantal senioren teams. Wij zagen het aantal aanmeldingen sterk toenemen begin 2012 waardoor we de onderhandeling zijn begonnen voor de aanleg van een vijfde kunstgrasveld. Voor het komende jaar zullen we ons als bestuur richten op het verder verbeteren van trainingsfaciliteiten.”

Comments (2)

  1. Lekker bezig!

    HIC timmert lekker aan de weg zo!

    Een mooie stabiele club, leuk en ambitieus H1 & D1, de jeugd is groeiende, de senioren zitten bomvol en de TD’s zijn weer ouderwets gezellig aan het worden. De stille parel in Amstelveen 😉

  2. amsterdammer

    Zeker doen ze het goed daar in de zuid-oosthoek van Amstelveen. Jeugd komt redelijk op niveau, H1/D1 doen goed mee, kortom, HIC komt weer terug! Alleen maar mooi,kunnen andere Amsterdamse/Amstelveense clubs (buiten het Bos) een voorbeeld aan nemen.

Reageer