OZ’er Alegre tekent bij Spaanse RC Polo

Foto © Ben Haeck - www.hockeyfotografie.nl

David Alegre, middenvelder van Oranje-Zwart, heeft een 3-jarig contract getekend bij het Spaanse RC Polo.Vanaf volgend seizoen zal de Spaanse international voor de club uit Barcelona uitkomen. Frappant is dat Oranje Zwart RC Polo treft in de achtste finales van de EHL dat over twee weken gespeeld wordt. Bij de transfer zou een ongehoord hoog bedrag van zo’n 60.000 euro gemoeid gaan.

De 26-jarige Spaanse international geeft aan dat hij meer aanbiedingen heeft gehad, maar dat de Spaanse club hem aantrok vanwege de ambities.

Bron: Van onze buitenlandcorrespondent

Comments (1)

  1. floppieenteun

    Vreemde gang van zaken! Over twee weken speelt OZ (de tot dan toe belangrijkste wedstrijd van het seizoen), met Alegre, tegen RC Polo de Barcelona, volgend jaar dus werkgever van Alegre. Het is ook maar de vraag of een Nederlandse topclub, Bloemendaal, Amsterdam en OZ (en overige sleeping giants) minder ambitieus zijn dan RC Polo de Barcelona. Zie eerder Hamburg de EHL winnen, maar kan me vergissen. Vaag om dit nu bekend te maken. Het was beter geweest om af te spreken (bestuur RC polo de Barcelona, bestuur OZ, Alegre en zaakwaarnemer) hier voorlopig niet over naar buiten te treden. Alegre zal ongetwijfeld aan z´n sportieve verplichtingen blijven voldoen, maar zoiets kan onrust binnen de club (selectie) veroorzaken. Denk dat OZ Alegre wel gaat missen, prima speler!

Reageer