Pakistaanse tophockeyers willen naar Indiase World Hockey Series

Pakistaanse hockeyers willen deelnemen aan de nieuwe hockeycompetitie in India, de World Hockey Series. Maar de Indiase Hockey Federatie heeft deze beslissing neergelegd bij de Indiase regering.

Oud-Laren speler Rehan Butt zegt open te staan om in India te gaan hockeyen. “Zeker. Wij willen graag in de nieuwe League spelen. Onze ervaring in de oude Indiase competitie (Premier Hockey League, red.) was erg goed en ik geniet nergens anders zoveel van hockeyen als in India.”

Zeeshan Ashraf, die Pakistan naar het goud leidde tijdens de Asian Games, spreekt ook zeer positief over de WHS. “Hier hebben wij op gewacht sinds de PHL in 2008 verdween. Het is aan India of zij ons uitnodigen, maar wij willen erg graag spelen in deze nieuwe League. De politieke situatie zou hierin geen rol mogen spelen.”

Indiase tophockeyers zullen hun kunsten gaan vertonen in de nieuwe miljoenen competitie samen met nog bijna 60 internationale spelers. Of er bij deze internationale hockeyers ook Nederlanders zitten, is vooralsnog onbekend.

Lees het gehele artikel hier.

Bron: Zeenews

Comments (1)

Reageer