Pim Wijzenbeek nieuwe hoofdcoach Heren SCHC


Pim Wijzenbeek is aangesteld als nieuwe hoofdcoach van Heren 1 van SCHC. De huidig interim-coach van de heren van HC Eindhoven en voormalig assistent-trainer van Rotterdam, heeft een contract voor 1 jaar getekend bij de Bilthovense hoofdklasser, met een optie voor nog een jaar.
SCHC ziet in Wijzenbeek een gedreven en gepassioneerde hockeycoach met ruime ervaring als speler (o.a Oranje Zwart) en als trainer in de hoofdklasse. “Wij zijn ervan overtuigd dat we met Pim een jonge, moderne en ambitieuze coach binnenhalen die ons herenteam weer een stap verder in de ontwikkeling kan brengen”, aldus Gerard van Odijk, voorzitter van SCHC.
Pim Wijzenbeek: “Mijn motivatie om voor Stichtsche te kiezen ligt in het vertrouwen in mij dat ik heb gevoeld in de gevoerde gesprekken en in het beleid van de club dat erop gericht is om niet alleen op korte termijn succesvol te zijn, maar om ook duidelijk te investeren in de opleiding van jonge spelers. Dit past bij me en ik vind het een grote uitdaging.”
Club en coach vonden elkaar ook in de wens om herkenbaar, aanvallend combinatiehockey te spelen dat aantrekkelijk is voor spelers en publiek. “Daarbij zal ik iedere mogelijkheid aangrijpen om de spelers individueel en als team steeds weer een beetje beter te maken en zo te bouwen aan een mooie toekomst voor SCHC”, aldus Wijzenbeek.

Comments (1)

  1. Mooi dat een nieuwe ambitieuze coach een kans krijgt!

Reageer