Pinoké: Foeke Nauta stopt, Ward Grasveld naar Hurley

Pinoké zal het komend seizoen moeten stellen zonder Ward Grasveld en Foeke Nauta. Grasveld stopt vanwege zijn drukke baan en Nauta vanwege zijn opleiding geneeskunde.
Ward Grasveld kwam vorig seizoen over van het Belgische Leuven. De snelle spits/middenvelder maakte tijdens het seizoen 5 doelpunten. Grasveld heeft aangegeven naar Hurley te gaan, waar hij verwacht het hockey makkelijker te kunnen combineren met zijn maatschappelijke carrière. In onderling overleg is zijn nog lopende contract ontbonden.
Foeke Nauta stopt vooralsnog definitief met tophockey vanwege zijn studie geneeskunde. De middenvelder, die in het verleden ook uitkwam voor Victoria en Complutense in Madrid, speelde zes seizoenen voor de Steekneuzen. De afgelopen jaargang miste Nauta al de eerste seizoenshelft vanwege een onderzoek in Boston voor zijn studie geneeskunde. Nauta heeft aangegeven de co-schappen niet langer te kunnen combineren met tophockey. Eerder maakte Pinoké al bekend dat het de middenvelders Lex Hoogeveen (SCHC) en Gijs Buissant (Hurley) aan zich wist te binden.

Reageer