Robbert Paul Aalbregt gaat Leonidas H1 coachen


foto: © www.aal2win.nl
R.H.V. Leonidas heeft Robbert Paul Aalbregt voor de periode van drie jaar aangesteld als coach van haar Heren 1 team, dat in de Overgangsklasse speelt. Hij volgt in het nieuwe seizoen Robbert-Jan de Vos op. Tijdens de laatste helft van dit seizoen zal hij al eenmaal per week een training bijwonen.
Voorzitter Fred Nederlof zegt in een reactie: “Het bestuur is blij met de komst van Aalbregt. Met zijn achtergrond en ervaring kan hij het eerste herenelftal van Leonidas verder doen groeien en tot een stabiele overgangsklasseploeg brengen. Zowel het team als het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken en wij zien de toekomst met genoegen tegemoet.” Aalbregt is eerder al technisch adviseur Jeugd bij Leonidas geweest.
Momenteel bekleedt hij een combinatie-functie in Gouda en coacht Leonidas Heren 5. Ook is hij coach D 1 Hoofdklasser HC Rotterdam, ad-interim april en mei 2011.
Persbericht: Leonidas

Comments (2)

  1. Zo, die is ook weer onder de pannen !!

  2. Hallo Frits en Erik,Geweldig leuke film, + foto,sJullie auto moet toch wel heel super beozjndir zijn ,wanneer je over zulke wegen moet rijden.Bedankt voor jullie verhaal, veel succes, gr Jaap en Geja.

Reageer